Jsme prodejci aplikace TeamViewer

S radostí mohu oznámit, že jsme se stali prodejci aplikace TeamViewer.  Pokud zvažujete nákup nových licencí, legalizaci vašich stávajících instalací, s důvěrou se na nás obraťte.

TeamViewer je pro mnoho našich klientů stále důležitější. Co umí? Především umožňuje bezpečné vzdálené připojení k vašemu počítači. Například jste na cestách a potřebujete se dostat ke svému kancelářskému PC. S TeamViewerem je to snadné. Stačí jej mít nainstalovaný na kancelářském PC a cestovním notebooku a můžete se připojit.

Velkou výhodou je, že TeamViewer existuje pro všechny platformy. Ať jste na Windows, OSX nebo Linuxu, pro každý z nich existuje klientská aplikace. Skvělá je také podpora mobilních zařízení. Nejenže se z vašeho iOS nebo Android telefonu připojíte k počítači s libovolným operačním systémem, ale v případě vyšších typů licencí se lze připojovat i naopak z pc na mobilní zařízení.

Dalším možným scénářem použití je například podpora vašich klientů. Potřebujete se připojovat k počítačům vašich klientů abyste jim pomohli když si neví rady? Nebo máte na starosti například dohled nad pc, která řídí vzduchotechniku? Na PC, ke kterým se potřebujete připojit nainstalujete TeamViewer host (to je TeamViewer, který běží na pozadí bez zásahu obsluhy), konkrétní PC si přidáte do seznamu spravovaných počítačů na vašem účtu v aplikaci a máte vše pod kontrolou.

TeamViewer take umožňuje pořádání online schůzek. Pokud potřebujete něco probrat se svými vzdálenými kolegy, je to ideální řešení. Licence Business umožňuje uspořádat schůzku až pro 5 uživatelů.

Stále více  klientů chce mít software, který používá, licenčně v pořádku a tak je to správně. TeamViewer je zdarma pro vyzkoušení a soukromé použití. Jakmile jej používáte v rámci svého podnikání pro práci tak je potřeba vybrat některou z licencí. Licence TeamViewer Business funguje tak, že jedna uživatelská licence umožňuje instalaci na 3 zařízení a z nich se pak můžete připojovat na libovolný počet koncových zařízení. Toto je možné pro jednoho uživatele. Pokud potřebujete aby vaše klienty obsluhovalo více uživatelů, je pro vás určena licence Premium nebo Corporate.

Pro přesnou cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat, rád pomůžu s nalezením optimálního řešení.